Ny avdeling på Kolbotn

Ny avdeling på Kolbotn

Velkommen til ET Trafikkskole avdeling Kolbotn.

Vi har nå utvidet tilbudet til våre kunder med en ny avdeling på Kolbotn. Du treffer oss på telefon 94178707.

 

Kampanje på kjøretimer.

I forbindelse med at vi har åpnet avdeling på kolbotn selger vi 10 pakker som inneholder 5 stk kjøretimer til 2000 kr. Du sparer 1450 kr!

Bestill din time i dag!

Kampanjen gjelder kun nye kunder ved vår avdeling på Kolbotn. Kun en pakke per person.

 

Vi er fleksible med hvor du starter og avslutter din kjøretime. For eksempel kan du starte kjøretimen din hjemme og avslutte på skolen. Oppmøtested for kjøretime avtaler du med en av våre trafikklærere.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker et-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Endre Tornes Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn