Vi åpner for trafikkopplæring i bil!

Velkommen til ET Trafikkskole

Vi åpner for trafikkopplæring i bil!

Mandag 11. Mai åpner vi opp for kjøreopplæring i bil.

 

ET Trafikkskole gleder seg til å starte opp igjen med kjøretimer.

Vi er pålagt å følge smittevernsregler og det kommer rettningslinjer som må følges. Trafikklærer kommer til å informere om tiltak før kjøretimer og kurs. Dette må gjøres for å unngå smitte.

Det er mange som ønsker kjøretimer. Vi har god kapasitet og alle våre kunder kommer til å få tilbud om timer eller kurs. Dersom du ønsker kjøretime kan du kontakte din trafikklærer direkte eller ringe vårt kontor på telefon 94178707.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker et-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Endre Tornes Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn